Beste lezers,

Vanaf 1 juli 2018 ben ik mijn onderneming gestart onder de naam: Sieka Geldof: advies, coaching, training. Graag vertel ik iets meer over mezelf en over mijn onderneming.

Ik ben een zeer ervaren adviseur, projectleider, interim manager publieke dienstverlening en docent. Gepokt en gemazeld in de publieke dienstverlening en actief bij heel wat gemeenten: als project-  of interim manager, als senior adviseur en als trainer en coach. Een paar quotes van opdrachtgevers: “een erg leuk mens die weet van aanpakken”. “Sieka heeft visie, is veelzijdig en heeft ons echt stappen vooruit geholpen. Ze heeft vooral praktische en creatieve oplossingen en weet de eigen kracht in de organisatie te mobiliseren en dat is waar deze organisatie om vraagt. En wellicht nog belangrijker: onze collega’s die lopen weg met Sieka”. Competenties:

Coachende stijl van leidinggeven.

Heldere communicatie en humor.

Praktische en pragmatische werkwijze.

Visie, gezond verstand en situatief management.

Ik richt mij op het ontwikkelen en verbeteren van dienstverlening aan burgers, bedrijven en instellingen bij gemeenten en non-profit organisaties. Ik ontwikkelde hiervoor een uitgebreid pakket van diensten, producten en trainingen op medewerkers-, managers-, en organisatieniveau.

Mijn werkwijze is uiterst praktisch en altijd op maat. Dat wil zeggen, niet alleen maar mooie plannen maken, maar er nog beter in zijn om deze naar de praktijk te vertalen en daadwerkelijk te implementeren. Ik sta dan ook dagelijks met “de voeten in de klei” en werk vanuit het principe “de basis op orde”.

Ik sta voor verandering, met oog voor de mensen die (gedwongen) veranderingen in de praktijk moeten brengen met als motto: “Je kunt de golven niet tegenhouden, maar je kunt wel leren surfen”. Ik leer organisaties en haar mensen omgaan met veranderingen in een complexe omgeving, leer mensen te anticiperen en te denken in mogelijkheden. Ik sta voor een persoonlijke benadering, positiviteit, enthousiast, doortastend, betrouwbaar en onderscheid me door:

No-nonsens aanpak.

Krachtig door partnerschap.

Scherpe focus op dienstverlening.

In verbinding met alle lagen van de organisatie.

Ik draag er graag aan bij om veranderingen tot een succes te maken. Of dit nu grote of kleine veranderingen zijn. Ik hoop ook voor de verandering van uw organisatie van betekenis te mogen zijn. Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Sieka Geldof
Eigenaar & senior adviseur