Sieka Geldof is Partner In Dienstverlening!

Beste lezers,

Vanaf 1 oktober 2020 heb ik een nieuwe stap gezet in mijn loopbaan. Samen met mijn collega zzp’ers Vivian Boon, Lotte Jongeleen en Merel Jongeleen hebben we onze kennis, vakmanschap en krachten gebundeld. Vanaf 1 oktober gaan we samenwerken als Partners in Dienstverlening – PID.

Wat is Partners in Dienstverlening – PID?

PID is een samenwerkingsverband van zelfstandige professionals op het gebied van Publieke Dienstverlening. Passie, plezier en vooral vakmanschap is wat ons bindt en wat we kunnen toevoegen aan uw organisatie of project. Samen beschikken we over ruime ervaring in de publieke dienstverlening en zijn we actief bij heel wat gemeenten.

We hechten waarde aan onze zelfstandigheid, maar zien de meerwaarde van samenwerken met partners. Door onze krachten en vooral onze expertises te bundelen, kunnen we onze slagkracht vergroten en elkaar op inhoud versterken. Ook kunnen we meer flexibiliteit en continuïteit bieden en samen grotere opdrachten aannemen als er verschillende expertise gewenst is of meer ureninzet nodig is.  

Nieuwsgierig naar wat we bieden?
Kijk dan op onze website www.partnersindienstverlening.nl en neem gerust contact met ons op via info@partnersindienstverlening.nl

Geplaatst in PID